הגירה

אלו המבקשים לעבור ולגור באוסטרליה שלא על בסיס מקצועי יכולים לשקול לעבור לאי על בסיס אחת מהויזות הבאות:

  • קרובי משפחה – במידה ויש לכם קרובי משפחה אשר הינם אזרחים אוסטרלים יתכן ותוכלו להצטרף אליהם למגורים באוסטרליה. קרובי משפחה אלו כוללים ילדים, בני זוג (גם מאותו המין), הורים ועוד. ויזות אלו יכולות להיות קבועות או זמניות, כאשר בעוד ויזה קבועה מאפשרת שהייה באוסטרליה למשך 5 שנים וניתנת להארכה מעת לעת, ויזה זמנית נועדה למקרים בהם אנשים מגיעים לאוסטרליה לתקופה של עד 4 שנים ללא כוונה להישאר במקום לטווח ארוך. במקרים רבים, ניתן לבקש לשנות את הויזה מויזה זמנית לויזה קבועה.
  • תושבים חוזרים – ויזה זו נועדה לאנשים אשר היו תושבי קבועים או זמניים או לאזרחי אוסטרליה מעוניינים לשוב ולהתגורר בה.
  • ויזה הניתנת לפליטים או על בסיס הומניטרי אחר.

שימו לב שלעיתים יש לבקש ויזה זמנית מכיוון שאינכם זכאים לויזה קבועה ובמקרים אחרים ניתן לבקש ויזה קבועה ישירות. על מנת לדעת לאלו ויזה הינכם זכאים, אנא מלאו את טופס ההערכה שלנו.